Schellekens denkt out of the box als het om zonwering gaat

Zeer specialistische zonwering toegepast in community center Het Meervoud.

Schellekens & Schellekens heeft in opdracht van en in nauwe samenwerking met Bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen mee mogen bouwen aan het ontwerp van Marlies Rohmer: Het Meervoud te Amsterdam.

 
Het Meervoud is een voorziening voor basisonderwijs met een brede doelstelling. Naast de basisschool is er in Het Meervoud een breed scala aan sociaal-culturele en maatschappelijke voorzieningen te vinden, zoals een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, ouder-en-kind-centrum, een buurtontmoetingsruimte, een gymzaal en gemeenschappelijke ruimten voor alle medewerkers van Het Meervoud zoals een teamkamer en een expertisecentrum.
De zonwering in dit community center is zeer specialistisch aangezien deze is opgebouwd en ingebouwd in de andere bouwonderdelen.

Out of the box

Waar veel leveranciers niet kunnen afwijken van standaard toepassingen, is Schellekens & Schellekens in staat mee te denken en een out of the box oplossing te bieden waardoor voldaan kan worden aan de wensen van de klant.

 
Op de begane grond bijvoorbeeld zijn in de betonnen kaders speciale voorzieningen opgenomen om daar de bovenbuis in te kunnen ophangen en daarnaast te voorzien van een speciaal gezette koof die over vooraf gemonteerde beugels heenschuift.

 
Deze toepassing voldoet aan het gewenste aanzicht en is goed demontabel waardoor onderhoud aan de zonwering eenvoudig is uit te voeren.

Uitdaging

Heeft u een uitdagend detail of idee waarbij de zonwering een prominente rol speelt, dan gaan wij graag de uitdaging aan om met u te werken aan een passende oplossing om zo te voldoen aan zowel budget als uitstraling.

 

« Nieuws overzicht