Premium gevelbekleding past bij elke denkbare woning

Deceuninck levert niet alleen kunststof ramen en deuren, maar is ook toonaangevend in gevelbekleding.

Deceuninck gevelplanken: de allerhoogste topkwaliteit

Onze Premium gevelbekleding is beschikbaar in de materialen kunststof en Twinson. Twinson koppelt de vele voordelen van kunststof aan de look-and-feel van hout. Bovendien heeft u de keuze uit een enorm kleurenpalet. Deceuninck biedt zowel open als gesloten gevelbekleding:

  • de gesloten gevelbekleding zorgt voor een geïntegreerde ventilatie en is perfect te combineren met isolatie. De afwerking geschiedt met gepatenteerde niet zichtbare bevestigingsclipsen;
  • de open gevelbekleding van Deceuninck zorgt voor een ventilerende gevel en geeft een bijzonder accent doordat de gevelbekleding met kleine tussenruimtes verticaal naast elkaar wordt gemonteerd. Ook deze uitvoering kan desgewenst gecombineerd worden met achterliggende isolatie.
Deel van totaal-isolatieconcept

Deceuninck gevelbekleding dient niet alleen esthetische doeleinden. De geveloplossingen kunnen ook deel uitmaken van een totaal isolatieconcept. Door alles binnen één concept aan te bieden, dalen de energiekosten en stijgt de esthetische waarde van het gebouw of de woning.

Kleuren die tot de verbeelding spreken

De Premium kunststof gevelbekleding is beschikbaar in een ruim kleurenaanbod: kunststof-houtcomposiet Twinson, coating, natuurlijke of geverfde houtstructuren. Voor elk project is er een perfect passende kleur. Door deze ruime keuze aan kleuren kan de gevelplank naadloos worden afgestemd op de look-and-feel van elke denkbare woning.

Snel en eenvoudig gemonteerd

Tijd is geld. Hoe sneller en eenvoudiger gevelplanken kunnen worden geïnstalleerd, hoe beter. Net als onze andere gevelbekledingsprofielen kan deze gevelplank vliegensvlug gemonteerd worden. Speciale gereedschappen zijn overbodig. Alle Deceuninck geveloplossingen laten zich makkelijk be- en verwerken. Bij de gesloten gevelsystemen zorgt een tand-en-groefsysteem voor een compleet verdoken bevestiging.

Materiaal

De Deceuninck gevelbekledingssystemen zijn verkrijgbaar in kunststof-houtcomposiet Twinson en kunststof. Twinson is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout; het wordt vervaardigd op basis van PEFC hout en is zelf ook houder van een PEFC certificaat. Gegarandeerd een milieuvriendelijk alternatief dus!
Daarnaast is kunststof 100% recyclebaar. Deceuninck is de grootste recycler van harde kunststof in de Benelux. Het bedrijf beschikt over een eigen recycleafdeling met een capaciteit tot 20.000 ton.

Interesse

Door de ruime keuze aan kleuren kan elke Deceuninck gevelplank perfect worden afgestemd op de look-and-feel van uw woonproject. Een compleet overzicht vindt u hier. Interesse in één van onze geveloplossingen? Vraag een gratis staal/brochure aan (selecteer ‘Dak & gevel’) of ga langs bij een van onze dealers (selecteer 'Dak & gevel' bij 'Selecteer uw product'). Meer info? Bezoek de website.

 

« Nieuws overzicht