Caleffi Academy: gratis opleiding Eco-design

Eco-Design, Eco-Labeling, … een ver van je bed show?

Caleffi Academy over Eco-Design zal verhelderen wat dit nu precies inhoudt, hoe en wat toegepast moet worden en welke implicaties dit heeft voor professionals in de installatiebranche.

We zullen haarfijn en gedetailleerd uitleg geven welke implicaties deze ingeslagen weg hebben. Bovendien stellen we een aantal oplossingen voor: van concrete toepassingen tot kant-en-klare oplossingen.

Sprekers

Gastsprekers tijdens deze opleidingsdag zijn:

 
Martijn Kerssen, Secretaris VFK en Branchemanager FME, zal ingaan op de consequenties van ErP op cv ketels, inclusief het verbod op VR-ketels en de consequenties daarvan voor rookgasafvoer in de collectieve bouw. Verder zal hij het hebben over hoe het gaskeur zich zal verhouden tot het Europese Ecolabel. Tot slot zal Kerssen het OK CV-label dat ontstaan is vanuit de Europese EPBD wetgeving, uitdiepen: hoe is dit label in Nederland vormgegeven en wat het betekent voor de sector.
Roel Vandenbulcke, General Manager Hysopt, zal - in het kader van Eco-Design - het belang aantonen van het optimaliseren van een installatie. Aan de hand van concrete voorbeelden zal duidelijk worden welke de cruciale pijnpunten zijn in het berekenen van sanitaire en cv-installaties.

Data en locaties
  • 22 september: Eindhoven;
  • 23 september: Zoetermeer;
  • 24 september: Zwolle.

 
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Voor meer info, klik hier.

« Nieuws overzicht