Fibrokap levert multifunctionele overkapping: Young

Een overkapping met een eigentijds maar toch tijdloos design. Jong en eigenwijs.

De Young is een dynamisch all-round systeem dat zich moeiteloos aanpast aan verschillende wensen en gebruiksbehoeften. Van fietsenstalling tot rokersoverkapping of fietskluis.

Alle toepassingen in één modellijn, volledig op elkaar afgestemd en naast elkaar toe te passen. Ontworpen voor gebruiksintensieve omgevingen, zoals o.a. scholen, busstations enz. Een even effectief als efficiënt systeem waarmee u alle kanten op kunt. De gebruikte materialen zijn bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Specificaties
  • Opstelling: Enkelzijdig / Dubbelzijdig / Looppad;
  • Capaciteit: 10 fietsen ( enkelzijdige module), 20 fietsen (dubbelzijdige module);
  • Module maat: 4000 mm, onbeperkt uit te breiden;
  • Constructie berekend voor gebruiksintensieve toepassingen en op basis van maximale sneeuw- en windbelasting;
  • De verstijving om de overkapping momentvast te maken is inwendig in de constructie opgenomen waardoor de overkapping geen uitstekende delen aan de buitenzijde van de portalen heeft.
Materialen

De Young is standaard opgebouwd uit volbad verzinkte portalen en dakliggers uit solide kokerprofiel, met een dakafdichting van glasheldere polycarbonaat profielplaten of massieve panelen. Polycarbonaat is een slagvaste buitenbestendige kunststof met goede brandvertragende eigenschappen.

 
Voor een kleurrijke uitstraling en een nog duurzamere afwerking worden alle constructiedelen na het verzinken 2-laags gecoat in een standaard RAL-kleur. De overkappingen zijn voorzien van slagvaste RVS led lampen. De veilige laagspanningslampen zijn ingebouwd in de constructie. De bekabeling loopt 'blind' door de constructie en is van buitenaf niet bereikbaar.

 

« Nieuws overzicht