Nieuwe binnenposten van BTicino: betaalbare topklasse

BTicino presenteert de nieuwe binnenposten Classe 300.

Ze combineren design en esthetiek met veel gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt hiermee betaalbare topklasse.

Eenvoudige bediening

Deze nieuwe binnenposten zijn ‘opvallend discreet’. De handsfree binnenposten zijn uitgerust met een 7inch LCD touchscreen en hebben een heel dun profiel van slechts 22,5 mm. Nog een pluspunt: de uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

 
Via een intuïtief menu zijn deze binnenposten eenvoudig bedienbaar. Gebruikers vinden eenvoudig hun weg door alle geïntegreerde functies. 4 Basisfuncties zijn ingesteld als een soort sneltoets zonder dat je de menu’s moet doorlopen. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. En is het gemakkelijker in het gebruik voor mensen met een handicap.

Montage

De binnenposten Classe 300 zijn leverbaar in wit en antraciet, als opbouwversie, voor montage aan de muur of als tafelmodel. Daarnaast is er een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. Bovendien bestaan er ook kitversies, inclusief voeding en binnen- en buitenpost.

 
De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het 2-draadssysteem van BTicino. Oudere binnenposten met hoorn kunnen hiermee moeiteloos worden vervangen.

 

« Nieuws overzicht