Ketelonderdelen weer als nieuw dankzij Remeha Renewed

Remeha Renewed: gerecyclede ketelonderdelen als voordelig en verantwoord alternatief.

Remeha is de eerste ketelfabrikant die gebruikte ketelonderdelen weer inneemt en zodanig reviseert dat de installateur ze opnieuw kan gebruiken met fabrieksgarantie.

Via het zogeheten Remeha Renewed programma biedt de ketelfabrikant volledig gereviseerde gas-luchteenheden aan voor de Tzerra en Tzerra Plus ketels onder dezelfde kwaliteit en garantievoorwaarden als nieuwe onderdelen.

 
Het onderdeel is bij de groothandel verkrijgbaar en is goedkoper dan een identiek nieuw onderdeel. Bovendien krijgt elke installateur die de oude gas-luchteenheid inlevert een retourpremie.

Grondstoffen en energie besparen

Elke retour gestuurde Renewed gas-luchteenheid wordt pas na een uitvoerig revisieproces weer als vernieuwd product aangeboden. Het gereviseerde product voldoet volledig aan Remeha’s strenge kwaliteitseisen én heeft dezelfde garantievoorwaarden als een nieuwe gas-luchteenheid.

 
De gebruiker heeft daarom altijd de keuze uit een nieuw onderdeel of het Renewed onderdeel, waarbij toepassing van het Renewed onderdeel 2 voordelen biedt: beter voor het milieu en aantrekkelijker geprijsd.

 
Door het vervangen onderdeel te hergebruiken bespaart Remeha energie en grondstoffen. Zo zijn de aluminium onderdelen en de printplaat volledig herbruikbaar en kan ook het verpakkingsmateriaal opnieuw worden ingezet. Daarnaast het Renewed product aantrekkelijker geprijsd dan een nieuwe gas-luchteenheid. Bovendien ontvangt de installateur nog een inruilpremie.

Slim en verantwoord

Voor Remeha is het Renewed programma een manier om zo slim en verantwoord mogelijk om te gaan met materialen. Remeha biedt, zoals elke ketelfabrikant, in de aftersales nieuwe onderdelen aan. De vervangen onderdelen uit het toestel worden gewoonlijk afgevoerd. Dat is zonde, omdat het vervangen onderdeel nog veel waarde heeft.

 
Een gas-luchteenheid bevat bijvoorbeeld veel aluminium en elektronica die nog bruikbaar is. Remeha is de eerste fabrikant die gebruikte onderdelen inneemt en reviseert. In de toekomst zal Remeha nog meer onderdelen als Renewed beschikbaar gaan stellen.

Keus aan de klant

Remeha laat de klant de keus. Het Renewed programma is naast het bestaande onderdelenprogramma beschikbaar en is gewoon via de groothandel te bestellen. De voorwaarden en producteigenschappen zijn identiek. De Renewed onderdelen voldoen aan de laatste technische specificaties en bevatten de actuele software en parameters.

 

« Nieuws overzicht