Marmoleum Modular zorgt voor ongekend levendige vloeren

Nieuwe designcollectie met 35 milieuvriendelijke, comfortabele en ijzersterke vloeren.

Forbo Flooring en vtwonen introduceerden onlangs ‘Marmoleum Modular by vtwonen’, een gloednieuwe designcollectie met fraaie namen als Sand, Breeze en Earth.

Bijzonder ook omdat het woonicoon Marmoleum voor het eerst in stroken en tegels verkrijgbaar is. Marmoleum Modular kent meer voordelen: het is praktisch onverslijtbaar, comfortabel, voelt warm aan en is zelfs geschikt voor vloerverwarming.

Levendige uitstraling

De nieuwe collectie is strak en modern, en biedt keuze uit dessins en kleuren die variëren van licht en zonnig tot warm en uitgesproken:

  • Shade-dessin - subtiele nuances en neutrale tinten van beton en natuursteen;
  • Marble-lijn - levendige uitstraling van zowel klassieke als eigentijds gemarmerde kleuren;
  • Lines-dessin - organische, op houtnerven lijkende, lijnenstructuur.

 
De toch al levendige uitstraling van ‘Marmoleum by vtwonen’ wordt nog versterkt doordat de collectie is opgebouwd uit verschillende legpatronen zoals het blokpatroon, de visgraat en het zogenaamde kwartsteensverband.

Duurzaam

Marmoleum Modular is bovendien milieuvriendelijk en gemaakt van natuurlijke, bio based grondstoffen zoals het verantwoord geteelde lijnzaad. Ook de rest van de ingrediënten van Marmoleum als houtmeel, hars en jute zijn hernieuwbaar en biologisch verkregen. Daarnaast kunnen een groot deel van het afval en oud Marmoleum hergebruikt worden. Hierdoor is Marmoleum samen met hout de duurzaamste vloerbedekking ter wereld.

Modelwoning

Marmoleum is puur Dutch Design. In Assendelft staat de Marmoleum Modelwoning waar te zien en ervaren is hoe veelzijdig en sfeervol Marmoleum kan zijn. Van alle kleuren kunnen gratis stalen worden meegenomen.

 
Kijk voor de openingstijden en veel meer informatie over ‘Marmoleum Modular by vtwonen’ op www.forbo-flooring.nl of http://www.vtwonen.nl/voor-iedereen-een-vloer/marmoleum-modular-een-duurzame-milieuvriendelijke-keuze/.

Toepassing

De nieuwe Marmoleum Modular vloer is inmiddels voor het eerst in Nederland toegepast en wel in het Stayokay hostel in Amsterdams. De Stayokay keten koos voor de vloer vanwege de keuzemogelijkheid en haar kwalitatief hoogstaande en duurzame karakter. Iedere gast moet zich er thuisvoelen.

« Nieuws overzicht