Zonwerende folie zorgt voor aangenaam binnenklimaat

Reijntjes Interproject: al 36 jaar de slimste zet onder de zon.

We kunnen eigenlijk niet meer zonder. Het voordeel van zonwerende folie is dat het infrarood licht (warmte ) tegenhoudt. Zo is een temperatuursdaling van 5 tot 8 graden in de zomer mogelijk.

Maar niet alleen warmte, ook ultraviolet licht wordt grotendeels tegengehouden. Licht dat schadelijk kan zijn voor uw inboedel of zelfs uw huid.

 
Als basisfolie biedt de zonwerende folie de grootste keuze qua kleur en warmte- en lichtwering. Zonwerende folies verfraaien gebouwen en zijn altijd werkzaam op de momenten waarop dat gewenst is. Onder iedere invalshoek, speciaal in voor- en najaar, houden de zonwerende folies de hoog- en laagstaande zon buiten.

Hogere garantie en levensduur

Zonwerende folie wordt steeds meer toegepast bij projecten in Europa. Architecten creƫren steeds meer fraaie gebouwen, panden en woningen en gebruiken steeds meer glas.

 
Helaas hebben we ook te maken met de opwarming van de aarde en dan is folie een zeer goede keuze. Folies hebben tegenwoordig een hogere garantie en dito levensduur. Het enige onderhoud is het oppervlak goed schoonhouden.

 
Met Reijntjes zonwerende folie kunt u uw energiebesparing in 2,5 jaar terugverdienen.

 
Reijntjes biedt een groot scala aan kleuren voor uw gevel.

Nieuw type folie

Dit jaar zal Reijntjes een groot project bij het Waternet aan de Amstel in Amsterdam opleveren: een zeer uitdagend en ingewikkeld project. Op dit moment is Reijntjes er type folie GSW ICE COOL 78 Extern aan het monteren; dit type is vrij nieuw in het assortiment.

 
De folie is ontwikkeld om zo min mogelijk te veranderen aan de gevel, maar toch om te zorgen voor verkoeling. Dit type folie heeft een zeer hoge lichttoetreding en hoge warmtewering.

Kenmerken
  • besparing op energiekosten;
  • bijna volledige afbreking infraroodstraling en ultraviolet licht;
  • duurzaamheid van circa 20 jaar;
  • zorgt voor een gezonde kamertemperatuur gedurende hete zomermaanden.
Toepassing
  • enkelglas en acrylaat/plexiglas;
  • dubbelglas;
  • zonwerend dubbelglas en HR++ glas;
  • polycarbonaat/lexaan.
« Nieuws overzicht