Metacon schaararmscherm combineert sfeer met zonwering

Metacon biedt perfecte oplossing voor uw terrasoverkapping!

Een stalen schaararmscherm van Metacon, custom-made, zorgt voor verbetering van de sfeer en uitstraling van uw (horeca)gelegenheid, biedt optimale zonwering, maar ook beschutting bij mindere weersomstandigheden.

Door de volledig vrije doorloop onder het scherm is direct zichtbaar dat de betreffende gelegenheid geopend is, waar met een gesloten overkapping de indruk kan worden gewekt dat een zaak gesloten is.

Ideaal voor grote terrassen

De Metacon stalen schaararmschermen hebben een strakke uitstraling en bieden optimale zonwering, maar ook beschutting bij mindere weersomstandigheden. Onze systemen zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en bieden daardoor een uitstekende oplossing voor o.a. horecazaken met grote terrasafmetingen. Er kunnen meerdere schermen naast elkaar worden gemonteerd en als één geheel worden bediend, waardoor een maximale breedte van 20 meter mogelijk is.

 
Naast het feit dat ze leverbaar zijn in alle mogelijke RAL-kleuren, kunnen ze ook worden voorzien van dimbare LED-verlichting.

Maatwerk

De keuze van het scherm is volledig afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie waar het gemonteerd dient te worden. De uiteindelijke keuze wordt altijd in overleg bepaald. Wij denken mee met onze relaties en zoeken naar passende oplossingen door een maatwerkproduct aan te bieden.

Kwaliteit

Metacon heeft zich inmiddels duidelijk gepositioneerd als kwaliteitsproducent en levert, zoals u en uw eindgebruikers mogen verwachten, een product met een strakke uitstraling welke jarenlang het verlangde comfort biedt.

 
Onze producten treft u aan bij diverse gerenommeerde restaurants en andere horecagelegenheden in nagenoeg alle grote steden in Nederland en de Benelux. Ook hebben vele mensen al comfortabel gezeten aan het strand onder onze kleurige producten.

 
Meer weten? Ga naar de website van Metacon.

« Nieuws overzicht