Nieuw screen voor hoekramen glas op glas heet Panovista®

Nieuw screen van RENSON® past bij trend ‘Invisible architecture’.

Bij RENSON®, trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, staat innovatie centraal. Panovista® is een nieuwe doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven.

Minimalisme

RENSON® gaat op zoek naar innovatieve oplossingen. Niet innoveren om te innoveren, maar inspelen op de behoeften van en de trends in de markt. ‘Invisible architecture’ is een nieuwe trend, die past binnen de huidige drang naar minimalisme. Met de Panovista® speelt RENSON® perfect in op deze evolutie. Deze nieuwe screen is ideaal voor toepassingen met hoekramen glas op glas, daar waar conventionele screens geen oplossing bieden.

Unieke oplossing

De Panovista® is een unieke doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven. Beide zijden van het systeem worden tegelijk af- op opgerold en zorgen zo voor de gewenste beschaduwing van een leef- of werkruimte, zonder daarbij het zicht op het panorama rond het gebouw te verliezen.

Doordacht design

Bij de ontwikkeling van de Panovista® werd veel aandacht besteed aan het esthetische aspect en de vlotte integratie. Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd.

 
De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is. Het systeem wordt geleverd met glasvezeldoeken met een zeer hoge zonweringcoëfficiënt. Profielen en doeken zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Voor nieuwbouw en renovatie

De Panovista® is ideaal voor hoekramen glas op glas, met een maximale breedte van 4000 mm aan elke zijde en aan maximale hoogte van 2700 mm. Deze oplossing is dan ook geschikt voor nieuwbouw en renovatie, voor particuliere woningen en projecten.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie