VELUX Modular Skylights krijgen windvaste horizontale zonwering

RENSON® Topfix® VMS nu te monteren op Modular Skylights van VELUX®.

Op verzoek van VELUX® heeft RENSON® de Topfix® geoptimaliseerd voor montage op de VELUX® Modular Skylights. Zo werd de Topfix® VMS bijvoorbeeld met speciale montagevoeten uitgerust.

Innovatief spansysteem

Met de Topfix® ontwikkelde RENSON® een windvaste doekzonwering voor horizontale en schuinliggende glaspartijen. Nu komt de fabrikant met de Topfix® VMS: een geoptimaliseerde versie voor montage op de Modular Skylights van VELUX®.

 
Deze zenitale buitenzonwering wordt geleverd met Soltis® polyesterdoeken met een hoge zonweringscoëfficiënt en omvat een revolutionaire spantechniek. Deze nieuwe doekzonwering combineert namelijk een innovatief, geïntegreerd spansysteem met het intelligente en gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe van de Fixscreen®-technologie. Hiermee is een onovertroffen doekspanning gerealiseerd die zelfs een windbelasting tot 120 km/h aankan; stukgescheurde en klapperende doeken behoren hiermee tot het verleden.

Gebouwintegratie

Bij de ontwikkeling van de combinatie VELUX® Modular Skylights en RENSON Topfix® VMS werd ook veel aandacht besteed aan de eenvoudige integratie in een gebouw. Zo steunt dit systeem op een speciaal protocol dat in het gebouwbeheersysteem geïmplementeerd moet worden.

 
De Topfix® VMS met zijn compacte aluminium kast (105 x 100 mm (b x h)) is leverbaar met een breedte tot 4000 mm en een uitval tot 3000 mm. Dankzij de grote keuze aan kleuren voor doeken en profielen past dit scherm bij elk gebouw.

Toepassing

Deze kenmerken maken de Topfix VMS ideaal voor montage op zowel vaste als beweegbare modules van de VELUX® Modular Skylights voor installatie in ziekenhuizen, rusthuizen, kantoren, scholen, atriums, winkelcentra, etc.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie