Bette zet trend met ovale vrijstaande ligbaden

BETTELUX OVAL: markant object voor de badkamer.

Met de nieuwe BETTELUX OVAL serie zet de Duitse designfabrikant Bette de trend met geëmailleerde ligbaden met een ovale organische vorm.

De geometrische vorm van de buitenzijden zijn dus nu zowel in de rechthoekige designstijl, alsook in ovale en natuurlijke vormen verkrijgbaar. Er is keuze uit 3 modellen ligbaden en een omvangrijk assortiment wastafels. Elk badkamerobject heeft de typische Bette signatuur.

Vakbekwaamheid en precisie

Het vrijstaande ligbad BETTELUX OVAL SILHOUETTE vormt dankzij het markante design een statement in iedere badruimte. Het vrijstaande model heeft een vloeiende binnenvorm voor een hoog comfort. De badrand is qua ontwerp extreem smal wat de ligbaden van BETTE nog karakteristieker maakt.

 
Maar wat er ogenschijnlijk eenvoudig uit ziet, is in de praktijk soms moeilijk te realiseren. Om het gevouwen, gelaste en dan fijn geëmailleerde staal in optima forma te krijgen, vereist een hoge mate van vakbekwaamheid en precisie. Zowel in de binnenvorm als de buitenzijde zitten geen voegen. Dankzij de hoogwaardige productietechniek en materialen staal en emaille, zijn de ligbaden robuust en duurzaam voor zorgeloos badcomfort.

Bijpassende wastafels

In dezelfde designstijl levert Bette een uniek assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor meubelconsoles, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage in breedten van 600, 800 en 1.000 mm.

Ecologisch gecertificeerd

De ecologische kwaliteit van BETTELUX OVAL is net als alle producten van Bette, gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025.

« Nieuws overzicht