PCI Periplan White geeft vloer artistieke uitstraling

Witte en artistieke egalisatiemortel van PCI werkt vloer af.

De nieuwe, witte, egalisatiemortel PCI Periplan White maakt het mogelijk door middel van inkleuren een decoratieve, één- of meerkleurige vloerafwerkingslaag aan te brengen.

De artistieke mogelijkheden bieden veel ruimte voor creativiteit, met effecten van gewolkte dessins en marmer tot terrazzo-look. De egalisatievloer is eenvoudig aan te brengen, slijtvast en gemakkelijk te reinigen.

Elke gewenste kleur

Een prachtige witte tint is de basis van PCI Periplan White, maar door toevoeging van pigment kan de egalisatiemortel elke gewenste kleur krijgen. Met als resultaat een éénkleurige vloer of een artistieke afwerkingslaag met eigen kleurcombinaties, die ontstaan door de mortel in verschillende kleuren en tinten uit te gieten of door gekleurde chips in te strooien.

Slijtvast en UV-bestendig

De emissiearme egalisatiemortel kan in een binnenruimte worden aangebracht op beton, een zandcementdekvloer of anhydriet in een laagdikte van 3 tot 8 mm. PCI Periplan White is geschikt voor toepassing bij vloerverwarming en al beloopbaar na ca. 4 uur.

 
De egalisatielaag kan worden behandeld met (oxan)olie of impregneermiddel, of worden afgewerkt met één van de slijtvaste en UV-bestendige vloerverzegelingen van PCI, zoals PCI Zemtec Top of PCI Finopur.

 
PCI Periplan White wordt geleverd in zakken van 20 kg.

Hele lijmproject

PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen omvatten het gehele lijmproject, van primers, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, kelderafdichtingssystemen en vloerverzegelingen.

 
Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie