Gorter wand- en plafondluiken bieden overal moeiteloos toegang

Of het nu een dak, vloer en plafond is, Gorter weet raad.

Gorter®, specialist in toegang door dak, vloer en plafond, levert zelf geproduceerde wand- en plafondluiken.

Het moeiteloos toegang hebben tot ruimten voor reparatie of service is door een wand- of een plafondluik een feit. Leidingen, afsluiters van gas, water en elektrische schakelapparatuur worden stijlvol aan het oog onttrokken.
De wand- en plafondluiken zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in leidingschachten, holle wanden en systeemplafonds.
De wand- en plafondluiken zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten zowel in universeel, als in een brandwerende uitvoering.

Kwaliteit

Zoals Gorter betaamt wordt er geen concessie gedaan aan kwaliteit. De luiken zijn vervaardigd uit KTL behandeld staal. KTL is een procedé voor het gronden van staal ter voorkoming van roestvorming. Dit procedé is tegenwoordig gebruikelijk in de auto-industrie, waardoor er tot 5 jaar garantie op roesten gegeven kan worden. Tenslotte worden de luiken afgewerkt met een poedercoating in RAL 9010.

Brandwerend

Op de brandwerende luiken is een KOMO Attest als bewijs en aantoonbaarheid van de brandwerende prestaties. Afhankelijk van de inbouw zijn de luiken tot 120 minuten brandwerend en 180 minuten rookdicht.

Explosieveilig

Standaard worden de luiken met een automatencilinderslot geleverd. Het is ook mogelijk een wandluik met het door het Gorter gepatenteerde Explosion Release Control uit te voeren.
Bij explosie met een drukoverschrijding van ca. 100 kg gaat het luik open ter voorkoming van de schade aan de apparatuur en luik. Uniek is dat daarna het luik gewoon weer hersluitbaar is. Uiteraard is dit systeem uitvoerig getest door het AMOLF-instituut.
Gorter biedt aantoonbare kwaliteit: voor dak- en vloerluiken, èn plafond- en wandluiken.

 
Voor meer informatie: plafondluiken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie