Ecophon Solo is in al zijn eenvoud het beste akoestische plafondeiland

Ecophon Solo™ is al jaren uniek in zijn klasse. Lees waarom…

In de huidige architectuur zijn akoestische plafondeilanden een ideale oplossing in veel situaties. Soms is een wand-tot-wand plafond niet mogelijk of niet praktisch.

Soms wilt u een speciaal effect bereiken of gewoon een statement maken. Ecophon Solo™ levert een esthetische bijdrage aan het interieur en helpt om een gezond binnenklimaat te creëren.

Solo - uniek in zijn klasse

Ecophon Solo onderscheidt zich niet alleen door de uitstekende geluidsabsorberende kwaliteiten. Door het uitgebreide scala aan vormen en kleuren zijn de ontwerpmogelijkheden legio. Daarnaast heeft Solo een superieure oppervlakteafwerking aan beide zijden, geverfde kanten en is integratie van verlichting eenvoudig te realiseren. De lichtgewicht panelen kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd met de speciaal ontwikkelde, gepatenteerde accessoires. In clusters, in meerdere lagen of afhangen onder een schuine hoek of verticaal, alles is mogelijk.

 
Kijk op onze website en doe inspiratie op.

Functioneel én duurzaam

Ecophon Solo wordt net als alle andere Ecophon panelen gemaakt van 3e generatie glaswol, een combinatie van 70% gerecycled huishoudglas en een plantaardig bindmiddel. Mede daardoor heeft Ecophon één van de laagste CO2 footprints in de markt. De panelen zijn 100% recyclebaar.

 
Lees de uitgebreide productinformatie.

« Nieuws overzicht