Vernieuwde Bladex tegelbladvanger voorkomt verstopping

Tilmar’s Bladex tegelbladvanger voor platte daken is vernieuwd.

Plat dak hemelwaterafvoer (HWA) wordt goed gewaarborgd door de vernieuwde slimme universele tegelbladvanger van Tilmar BV. Voorkomt verstopping met bladeren of grind in de hemelwaterafvoer van alle platte daken.

De tegelbladvanger past op elk plat dak, het is één universeel model en geschikt voor iedere situatie.

Superoplossing

Bladex werkt voortreffelijk doordat bladeren op grote afstand van de afvoer worden gehouden en daarmee krijgt waterafvoer optimaal de ruimte. Een omtrek van ruim 1,2 meter staat hiervoor garant; een superoplossing! Een haakse of schuine dakrand, een afvoer midden op het dak? Het maakt allemaal niet uit, met één universeel model geschikt voor alle afvoeren wordt elke situatie perfect opgelost.

Temperatuurbestendig

De tegelbladvanger is slim ontworpen en gemaakt van het duurzame, temperatuurbestendige en slagvaste PP kunststof. De bladvanger kan stevig geplaatst worden door middel van een standaard stoeptegel van 30 x 30 cm. De tegel blijft perfect stabiel door de pootjes rondom. De pootjes hebben een opening voor waterafvoer zodat er geen bevriezingsschade kan ontstaan tijdens vriezend weer.

 
Voor meer informatie: www.tilmar.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie