Gorter voor een compleet leveringsprogramma vloerluiken

Veilige scharnierende en uitneembare vloerluiken.

Gorter vloerluiken zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar: met scharnierend deksel en met uitneembaar deksel, in aluminium of staal, met metalen bovenzijde of stoffeerbaar/betegelbaar.

De meeste vloerluiken m.u.v. de opbouwuitvoering liggen vlak in het vloeroppervlak. De strak vormgegeven en sterke vloerluiken van Gorter zijn er voor binnen- en buitentoepassing.

Toepassing

Vloerluiken zijn uitermate geschikt voor de toegankelijkheid van ruimtes onder vloeren, zoals reservoirs, putten, leidingkokers, verdiepingen, enz. in woningbouw en utiliteitsbouw. Afhankelijk van de afmetingen worden 1 of 2 vloerluikdeksels gemonteerd. Vloerluiken worden compleet met deksel en instortframe geleverd.

Scharnierende vlakke vloerluiken

Alle scharnierende vloerluiken uit aluminium of staal hebben een kanaalframe welke is voorzien van schroefdraad voor aansluiting op de HWA of drainage. De vloerluiken zijn hiermee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing.
Het vloerluikdeksel is, onafhankelijk van afmetingen en gewicht, altijd veilig met één hand bedienbaar en controleerbaar.

Speciale uitvoeringen

De Gorter scharnierende vloerluiken zijn ook met elektrische bediening of in brandwerende (EI120) uitvoeringen leverbaar.

Vloerluiken met uitneembaar deksel

Gorter vloerluiken met uitneembaar deksel bieden een economische oplossing in situaties waarin het vloerluik niet frequent geopend wordt en de voorgeschreven afmetingen gering zijn. Immers de ARBO tilnorm beperkt het gewicht dat één persoon, onder normale omstandigheden, mag tillen tot 24 kg. Vloerluiken met uitneembaar deksel zijn vervaardigd uit aluminium of verzinkt staal.
Afhankelijk van de beoogde toepassing kunnen vloerluiken met uitneembaar deksel worden geleverd met vlakke deksels of verdiepte (27, 50 en 60 mm) betegelbare deksels. Vlakke deksels worden vervaardigd uit tranenplaat.

Meer productinformatie

Kijk op www.gorterluiken.nl voor aanvullende informatie en bestekteksten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie