KNX speelt prominente rol op beurs Elektrotechniek 2015

Van 29 september t/m 2 oktober a.s. (Jaarbeurs Utrecht), is Elektrotechniek 2015 hét podium voor KNX dit jaar.

Tijdens deze tweejaarlijkse vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek elkaar ontmoeten, komen bezoekers KNX elkaar op allerlei manieren tegen.

Award uitreiking

Het publiek kan kennismaken met de mooiste projecten met KNX-technologie tijdens de uitreiking van de KNX Professionals Award 2015 en de Publieksprijs, donderdagavond 1 oktober op het hoofdpodium. Deze prijzen gaan naar de beste projecten voor woning- en gebouwautomatisering, gekozen door respectievelijk een vakjury en het publiek.
 

KNX als werkende installatie

De KNX-organisatie op de ‘belevingspleinen’ Woning en Utiliteit levensechte, werkende installaties op basis van KNX. Bezoekers kunnen zien, horen en beleven hoe KNX-technologie functioneert. Fabrikanten van KNX producten en systemen leveren de componenten en systemen en KNX Professionals - de system integrators - zorgen dat het als één geheel werkt.

Kennis- en carrièreplein

Ook besteedt de KNX-organisatie specifieke aandacht aan de steeds belangrijker wordende functie van system integrator. Op het Kennisplein presenteren deze specialisten welke rol zij kunnen vervullen voor installatiebedrijven. Op het Carrièreplein krijgen bezoekers informatie over de KNX-Trainingscentra. De erkende KNX-Trainingscentra vertellen daar welke opleidingen er zijn en hoe installateurs KNX-specialist kunnen worden.

Hotspots

KNX is verder te vinden op twee Hotspots, speciale stands waar specialisten met KNX producten of systemen zich van hun beste kant laten zien. Vertegenwoordigers van KNX Nederland verzorgen daarnaast dagelijks praktische KNX-presentaties in de theaters op de beurs.

« Nieuws overzicht