Bestel oersterke betonplaten voortaan rechtstreeks bij Constar

Constar: snelle distributie betonproducten tegen de laagste prijs.

Betonfabrikant Constar staat niet stil. Sinds enige tijd is het namelijk mogelijk om voortaan rechtstreeks bij hen betonproducten te bestellen.

Van betonplaten/stelconplaten tot betonblokken.

Betonplaten/Stelconplaten

Betonplaten zonder hoekrand, met hoekrand, met een stroeve toplaag of juist met een traanplaat motief. Constar heeft het allemaal en ook nog eens in verschillende maatvoeringen, zoals:

  • 200 x 100 x 14 cm;
  • 200 x 150 x 12 cm;
  • 200 x 200 x 12 cm oftewel stelconplaten: 200 x 300 x 14 cm.
Toepassingen

De betonplaten worden veelal gebruikt voor de verharding en bestrating van buitenterreinen, bedrijfshallen en bij agrariƫrs. Vandaar dat betonplaten ook wel industrieplaten of agriplaten genoemd worden.

Betonblokken

Naast betonplaten kunt u ook voor betonblokken bij Constar terecht. Constar heeft mega-, korf-, multi- en natureblocken die gebruikt worden voor het realiseren van bijvoorbeeld scheidingswanden, opslagboxen, keerwanden en in architectonische projecten.

Gebaseerd op het legoblokken systeem

De betonblokken van Constar zijn gebaseerd op de welbekende legoblokken. De blokken hebben namelijk nokken en uitsparingen, uitgezonderd de blokken die op de grond staan uiteraard.
Het grote voordeel hiervan is dat je in een korte tijd hele stevige wanden kunt maken en ze ook weer kunt verplaatsen. Daarbij hebben de blokken ook nog brandwerende eigenschappen.

Grote productiecapaciteit

Constar heeft een enorme productiecapaciteit. De verschillende betonfabrieken, 6 in totaal, hebben een productiecapaciteit van maar liefst 1000 betonplaten per dag. En ze zijn ook nog eens verdeeld over het gehele land. Dit zorgt ervoor dat:

  • Constar de producten snel naar de klanten kan distribueren;
  • Constar in staat is om de laagste prijs aan te bieden zonder in te boeten op de kwaliteit.
Meer weten

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om rechtstreeks vanaf de fabriek te bestellen?
Op de website van Constar leest u meer.

« Nieuws overzicht