IsoBouw introduceert een nieuw profielsysteem SlimFix Deco

Nieuwe generatie Deco-klikprofielen optimaliseren zolderisolatie.

Het winterseizoen gaat binnenkort weer beginnen en daarmee nemen ook de na-isolatiewerkzaamheden toe. Vooral particuliere opdrachtgevers zoeken in de wintermaanden oplossingen om de energierekening te verlagen.

Enthousiaste ambassadeurs

Om aan deze behoefte te kunnen voldoen levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders SlimFix Deco. Deze zolderisolatie heeft binnen enkele jaren een prominente positie verworven in de markt. Volgens de fabrikant komt dit door de snelle en eenvoudige verwerkbaarheid van het systeem.

 
Veel gebruikers zijn o.a. zeer te spreken over de luchtdichte afwerking met de Deco-klikprofielen. Deze worden al na het eerste uitgevoerde project enthousiaste ambassadeurs van het SlimFix Deco-systeem.

 
Om de voorsprong op alternatieve systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie Deco-klikprofielen met een verdere optimalisatie in verwerkingssnelheid en esthetische afwerking.

Afwerking mooier en makkelijker

Het meest kenmerkende aan de Deco-klikprofielen zijn de softstrips waarmee de zolder luchtdicht wordt geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Met de nieuwe strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking mooier en gemakkelijker.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie