Wandbekleding met Pulastic vloer zorgt voor veilige sportomgeving met uitstraling

Combinatie sportvloer en wandbekleding brengt eenheid in interieur.

Wandbekleding in sportfaciliteiten is er in eerste instantie om de sporter te beschermen wanneer zij/hij tegen een wand valt of botst.

Architectonisch gezien zet wandbekleding samen met de sportvloer een belangrijke toon voor de totale uitstraling van de sportfaciliteit.

Totaalinrichting

Wandbekleding kan samen met een Pulastic® sportvloer aangebracht worden in sportaccommodaties en scholen. In de ontwerpfase van sporthallen en scholen kan in de totaalinrichting meteen rekening gehouden worden met de wandbekleding.

 
Dit geeft naast bescherming (schokabsorberende eigenschappen) en geluiddemping (geen storende nagalm en verbetering van de verstaanbaarheid), ook een rustige, moderne en designuitstraling aan de faciliteit. Samen met de sportvloer geeft dit een eenheid aan het interieur. Uiteraard voldoet de wandbekleding aan de strengste eisen van brandveiligheid.

Project Sterrenschool Almere

Eén van de projecten waar Sika al wandbekleding heeft aangebracht is de Sterrenschool in Almere. Hier is goed te zien wat wandbekleding met een zaal kan doen. De zaal wordt strak, modern en ziet eruit als één geheel.

 
Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden van onze wandbekleding, neem dan contact op met verkoop.pulastic@nl.sika.com.

« Nieuws overzicht