Calcino Romantico geeft interieurs betonlook

Caparol introduceert nieuwe, elegante wandafwerking.

Calcino Romantico stelt de creatieve verwerker in staat om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan.

Van beton tot steen

De gevarieerde en aantrekkelijke kleurcollectie biedt uitgebreide mogelijkheden om iets bijzonders tot stand te brengen, zeker in combinatie met verschillende technieken. Zo kan de verwerker met Calcino Romantico een robuuste betonuitstraling creëren, maar ook een authentiek steenachtig oppervlak behoort tot de mogelijkheden. Calcino Romantico is een mineraal product op basis van kalk, marmerpoeder en water.

Sfeervol en gezond

Calcino Romantico draagt niet alleen bij aan een aangename sfeer, maar ook aan een gezonde woon- en werkomgeving. De fijne kalkdeeltjes nemen vocht op en geven die onder droge omstandigheden weer geleidelijk af. Calcino Romantico reguleert zo de vochtigheid en remt de groei van bacteriën en schimmels.

Persoonlijke touch

Het nieuwe wandafwerkingsproduct van Caparol is makkelijk te verwerken en biedt de ontwerper en verwerker ruimschoots de gelegenheid om aan het interieurontwerp een persoonlijke touch toe te voegen. Calcino Romantico is geschikt voor op vrijwel alle ondergronden in interieur. Het is verkrijgbaar in 45 kleuren uit het 3D System Plus van Caparol.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie