Nieuw: Uitleg en toepassingen NEN 1010

Geschreven door Prof. Dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ing. N.J. (Nico) Kluwen .

Bedoeld voor allen die betrokken zijn bij elektrotechnische installaties, zoals installateurs, adviesbureaus, technische diensten, beheerders van elektrotechnische installaties, onderwijsinstellingen.

Tijdens de vakbeurs Elektrotechniek heeft Nico Kluwen het eerste exemplaar van Uitleg en toepassingen NEN 1010 uitgereikt aan Ing. Johan Hettinga, voormalig lid van de normcommissie NEC 64 en jarenlang voorzitter van de commissie NEC 64-9. Bovendien was Hettinga tot voor kort redactielid van Kennisbanken E-installatie.
Uitleg en toepassingen NEN 1010 is de vertaalslag van de ingewikkelde norm naar de praktijk. Het boek bevat achtergronden, uitleg en toepassingen van de gewijzigde NEN 1010 waardoor de norm inzichtelijker wordt gemaakt.

Het boek

Het begrijpen en het vertalen van de NEN 1010 naar de praktijk is geen eenvoudige opgave. Dit heeft niet alleen te maken met de ‘normtekst’, maar zeker ook met de toenemende complexiteit van installaties. Meer en meer zal een beroep worden gedaan op grondige elektrotechnische basiskennis. Ook ervaringen van anderen kunnen een belangrijke rol spelen in het vergaren van eigen kennis en begrip. Bij de opbouw van dit boek is nadrukkelijk gekeken naar deze 3 aspecten.
Elektrotechnische basiskennis is gekoppeld aan uitleg over de normtekst en aangevuld met praktische voorbeelden uit de praktijk. Op deze manier komen alle ingrediënten bij elkaar om een elektrische installatie goed te ontwerpen, aan te leggen en te inspecteren!

Voor wie

Deze full colour handleiding is interessant voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, aanleggen, inspecteren of onderhouden van elektrotechnische installaties, zoals installateurs, adviesbureaus, technische diensten, beheerders van elektrische installaties en onderwijsinstellingen.

Gegevens
  • Titel: Uitleg en toepassingen NEN 1010
  • Auteurs: Prof. Dr. ir. Sjef Cobben en Ing. Nico Kluwen
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Formaat: A4 (21 x 29,5 cm)
  • Full colour
  • Normale prijs: € 84 (excl. btw)
  • Actieprijs: € 65 (excl. btw)
  • Actie is geldig tot en met 31 december 2015.
« Nieuws overzicht