Opdekdeel geeft bijzondere look aan VinyPlus gevelbekleding

Nieuwe look: opdekdeel VinyPlus® van Milin.

Milin is altijd bezig om haar producten te innoveren en te vernieuwen. Milin komt met een nieuw kunststof gevelpaneel, genaamd: opdekdeel. Het opdekdeel geeft een extra dimensie aan het VinyPlus gevelbekleding assortiment.

Het opdekdeel is een dikkere variant dan de andere gevelpanelen van VinyPlus. Door dit dikkere deel ontstaat er een geheel nieuwe uitstraling in combinatie met de rondkantpanelen, die door schaduwen een intensere beleving geeft aan de gevel.

 
De eigenschappen van dit nieuwe opdekdeel verschillen naast de diktes en breedte niet met de rondkantpanelen van VinyPlus. Zo hebben de panelen een eenvoudige montage, zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk en zijn ze onderhoudsarm.

Montage van het opdekdeel

De opdekdelen zijn uitsluitend verticaal te monteren tussen de rondkantpanelen. Het opdekdeel heeft, net als rondkantpanelen, een standaard lengte van 6 m. en wordt vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. De bevestiging, kleur en structuurfolie van het opdekdeel is gelijk aan die van het rondkantpaneel. De aansluiting op de rondkantpanelen zijn naadloos en worden afgewerkt met dezelfde profielen. Hierdoor ontstaat er een uniform en strak afgewerkt gevelbeeld met unieke uitstraling.

Toepassingen

De unieke uitstraling is op diverse manieren toepasbaar. Je kunt je eigen creativiteit er op loslaten om een unieke uitstraling te creëren. De panelen kunnen bijvoorbeeld om en om geplaatst worden, maar ook 1 om 2 zodat de gevel een totaal andere uitstraling krijgt. Er kan zelfs gewerkt worden met verschillende kleuren om de effecten nog beter naar voren te laten komen. Kortom: genoeg mogelijkheden om dit nieuwe opdekdeel toe te passen als gevelbekleding. Hoe gaat u het nieuwe opdekdeel toepassen?

 
Ben je geïnteresseerd in het nieuwe opdekdeel of wil je meer informatie over het product? Neem vrijblijvend contact op met de verkoop afdeling. Bel (030) 657 90 20 of stuur een mail naar verkoop@milin.nl.

 
Bekijk de productpresentatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie