Nieuw totaalconcept voor houten gevelbekleding met Plan@Wood

Plan@Wood: Ketenpartners in de bouw slaan handen ineen voor houten gevelconcept.

Houten gevels zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Daarbij is brandveiligheid een belangrijk aandachtspunt.

Door een optimale samenwerking tussen verschillende schakels in de keten is het mogelijk de gevel een maximale prestatie te laten leveren. Foreco, Drywood Coatings, Lenferink MVA en Arch Timber Protection slaan de handen ineen met Plan@Wood, een totaaloplossing voor houten gevelprojecten.
Hierbij worden de aparte elementen van hout, verduurzaming, verf, montage en onderhoud aan elkaar gekoppeld tot één product.

Compleet gevelelement

Vergelijkbaar met de concepten van houten kozijnen binnen de KVT kan er bij Plan@Wood ook gekozen worden tussen 4 pakketten. De gevelconcepten I, II, III en IV bieden een steeds completer gevelelement. Plan@Wood-pakketten zijn opgebouwd uit: product, montage, onderhoud en hergebruik.
Nieuwe ontwikkelingen op gebied van producten, montage, onderhoud en hergebruik bieden steeds meer vernieuwende oplossingen. Plan@Wood combineert de verschillende oplossingen om een complete service te bieden:

  • productontwikkeling - een goed ontwerp en een optimaal onderhoudsplan zijn volledig op elkaar afgestemd voor een maximale prestatie;
  • reguliere inspectie - op basis van onderhoudsvoorschriften waarborgen de gewenste uitstraling en de brandveiligheid van de gemonteerde producten;
  • terugnamemogelijkheid - stelt de verwerking van het hout na de levensfase van de gevel of het gebouw veilig.
Waarborging

Stichting Garantieverlening Veredeld Hout (SGVH) waarborgt de activiteiten van Plan@Wood. Via de SGVH worden projectcontracten afgesloten die garant staan voor levering, montage, onderhoud en eventueel hergebruik van houten gevels.
De onafhankelijke SGVH staat borg voor de contracten, waardoor de klant niet afhankelijk is van de individuele bedrijven. Hiermee worden geveleigenaren volledig ontzorgd en zijn de uitstraling en brandveiligheid gegarandeerd.

 
foreco.nl/planwood

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie