JetSpray isoleert kruipruimte op innovatieve manier

Isolatiesysteem in spray-vorm met uitstekende thermische eigenschappen.

Knauf Insulation lanceert het innovatieve isolatiesysteem JetSpray. Dit unieke, duurzame systeem is bestemd voor de onderzijde van vloeren van kruipruimtes in woningen en gebouwen.

Het isolatiemateriaal bestaat uit 80% gerecycled glas en bevat geen chemische bindmiddelen waardoor er geen schadelijke gassen vrijkomen. Hierdoor hoeft de gebruiker het pand niet te verlaten en blijft behoud van een goede binnenluchtkwaliteit gewaarborgd. Het isolatiesysteem is eenvoudig in spray-vorm aan te brengen en levert uitstekende thermische prestaties.

JetSpray in de praktijk

JetSpray is een complete isolatie-oplossing van minerale producten die bestaat uit een JetSpray Primer, JetSpray Thermal en JetSpray Fix. Gestart wordt met het aanbrengen van de JetSpray Primer tegen de betonnen of steenachtige ondergrond. Vervolgens wordt de combinatie van JetSpray Thermal met JetSpray Fix in één arbeidsgang tegen deze ondergrond gespoten.

 
JetSpray wordt aangebracht door gespecialiseerde en door Knauf Insulation erkende JetSpray verwerkers. Kwaliteitsinspecteurs van Knauf Insulation staan garant voor de begeleiding en controle van de juiste uitvoering.

 
JetSpray is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om kruipruimtes te isoleren, aldus de fabrikant. Het kwaliteitsproduct garandeert een constante, hoge isolatiewaarde gedurende de levensduur van een woning of gebouw. JetSpray is ook zeer geschikt om aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen; thermische lekken worden zodoende voorkomen.

Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is een wereldwijd gerespecteerde naam in de bouwsector en actief op het gebied van isolatie-oplossingen. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf duurzame en innovatieve isolatiesystemen en -materialen voor nieuwbouw en renovatie. Speerpunten zijn energiebesparing, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestische prestaties voor zowel nieuwbouw als renovatietoepassingen.
Knauf Insulation, onderdeel van het Duitse familiebedrijf Knauf, produceert o.a. houtwol, glaswol, inblaaswol en beschikt over het groendaksysteem Urban Scape.

 
Meer informatie: www.knaufinsulation.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie