Zuinige gevels met royale mogelijkheden dankzij Caparol steenstrips

Caparol steenstrips geven gevels natuurlijke uitstraling.

Steenstrips geven gevels optisch een bakstenen uiterlijk, met een ruime keuze in kleur, structuur en maatvoering. Een interessant alternatief voor het ontwerpen van een duurzame gevelafwerking.

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van uw huis, uw kantoor, uw school of uw bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar uw gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing.

Geschikt voor ieder type gebouw

Met gevelisolatiesystemen van Caparol levert uw gebouw opzienbarende energieprestaties. Maar Caparol blinkt niet alleen uit in gevelisolatie. Het ongeëvenaarde assortiment steenstrips stelt architecten en designers in staat om met Caparol ieder gevelidee tot in de details te realiseren.

 
Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de Meldorfer steenstrips van Caparol geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. Woningen, industriële gebouwen, commercieel vastgoed, cultureel erfgoed; de mogelijkheden zijn vrijwel onuitputtelijk. Alle steenstripmaterialen van Caparol zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde gevelsystemen.

Fraaie en duurzame gevel

De designmogelijkheden met steenstrips van Caparol zijn eindeloos. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

 
Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen en naast de Meldorfer steenstrips een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie