Nieuwe buitenjaloezieën geven gebouw nieuwe en frisse uitstraling

Ook op het gebied van renovatie zorgt Schellekens & Schellekens voor een nieuwe en frisse uitstraling van gebouwen.

Schellekens & Schellekens heeft in opdracht van Simac ICT Nederland 2 van haar gebouwen, in Ede en Veldhoven, mogen voorzien van nieuwe zonwering.

Bij beide renovatieprojecten zijn elektrisch bediende buitenjaloezieën met spandraadgeleiding en resp. 50 en 80 mm lamellen toegepast.

Buitenjaloezieën

Simac ICT Nederland gaf aan een optimale lichtregeling en warmtewering te willen. In overleg en aan de hand van eerdere ervaringen van Simac met Buitenjaloezieën, werd opnieuw gekozen voor dit product.

 
Buitenjaloezieën bieden de beste warmtewering ten opzichte van andere zonweringsystemen. Daarnaast kan ook de gewenste hoeveelheid daglicht, via de lamellen en het plafond, diep in het gebouw worden gebracht. Om hinderlijke lichtinval door de laagstaande zon te voorkomen, wordt bij Simac in voor- en najaar de lamelstand aangepast. Door de variabele instellingsmogelijkheden van de kantelstand van de lamellen is het mogelijk in alle seizoenen een optimale lichtinval te creëren en het gebruik van kunstlicht te beperken.

Renovatie

Zelfs als de zonwering goed wordt onderhouden en gerepareerd, komt er een tijd dat vervanging noodzakelijk is. Op het moment dat dit aan de orde is, kijkt Schellekens & Schellekens graag samen met de opdrachtgever naar de best passende oplossing.

« Nieuws overzicht