Nieuw doucheconcept ACO ShowerDrain Walk-in

Pas bij renovatie van de badkamer eens iets anders toe dan een doucheput of -goot!

Het nieuwe doucheconcept van ACO bestaat uit een douchebak van hoogwaardig elektrolytisch gepolijst RVS samen met een vlak, in de vloer liggend, composiet rooster.

Het composiet is een combinatie van 75% hout en 25% kunststof en zeer bestendig tegen douchewater. Douchen op dit rooster van 75% hout en 25% kunststof voelt warm en comfortabel. 
Om de douche een echte eyecatcher in de badkamer te maken, is het mogelijk de ShowerDrain Walk-in te combineren met led-verlichtingsbalken aan de zijkant. De ACO ShowerDrain Walk-in is vanwege haar prachtige en functionele design bekroond met een Red Dot Design award.

Eenvoudig te reinigen

Zowel de douchebak als het rooster zijn goed en eenvoudig te reinigen. De douchebak is voorzien van een PUR hardschuim onderbouw, waardoor deze eenvoudig is in te bouwen. Voor een snelle en zekere waterafvoer wordt de ShowerDrain Walk-in aangesloten op een ACO EasyFlow afvoerput met stankslot. Het rooster is verkrijgbaar in de kleuren Timber en Coal.

Breed assortiment

ACO biedt met haar lijn ShowerDrain een breed assortiment design afwateringsputten, douchegoten en walk-ins die het water op een elegante en efficiƫnte manier afvoeren. Hiermee wordt in de badkamer een ruimte gecreƫerd die een heldere lijn trekt tussen natte en droge zones.

Over ACO

ACO is specialist in afwatering. Het bedrijf beheerst de gehele afwateringsketen; van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan bodem, riool- of oppervlaktewater. Naast producten op het vlak van Collect, Clean, Hold en Release, biedt ACO vooral kennis, service en support. Belangrijkste doelgroepen zijn consumenten en professionals op het gebied van Bouwtechniek, Civiele Techniek en Installatietechniek. Wereldwijd staat de ACO-groep voor kwaliteit, ervaring en innovatie ten aanzien van afwateringstechniek. ACO heeft 3700 medewerkers in dienst in meer dan 40 landen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie