IsoBouw introduceert nieuw profielsysteem voor zolderisolatie SlimFix Deco

Snel en eenvoudig verwerkbaar tot luchtdichte isolatie.

Het winterseizoen is weer begonnen en daarmee ook de toename van de na-isolatiewerkzaamheden. Vooral particuliere opdrachtgevers zoeken in de wintermaanden oplossingen om de energierekening te verlagen.

 
Om aan deze behoefte te kunnen voldoen levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders SlimFix Deco. Deze zolderisolatie heeft binnen enkele jaren een prominente positie verworven in de markt.
Volgens Isobouw komt dit door de snelle en  eenvoudige verwerkbaarheid van het systeem. De vele gebruikers zijn o.a. zeer te spreken over de luchtdichte afwerking met de Deco-klikprofielen.
Zij worden al na het eerste uitgevoerde project enthousiaste ambassadeurs van het SlimFix Deco-systeem.

Geoptimaliseerd op verwerkingssnelheid

 
Om de voorsprong op alternatieve systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie Deco-klikprofielen met een verdere optimalisatie in verwerkingssnelheid en esthetische afwerking.

Luchtdicht zonder extra handelingen

Het meest kenmerkende aan de Deco-klikprofielen zijn de softstrips waarmee de zolder luchtdicht wordt geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Met de nieuwe strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking mooier en gemakkelijker,

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie