Markant en kleurrijk op A-locatie

Hanos opent in recordtijd nieuwe vestiging in Delft

Korte bouwtijd, mede door toepassing van wandpanelen en warmdakprofielen van SAB Profiel.

 
Langs de A13 bij Delft staat de nieuwe groothandel van Hanos prominent langs de snelweg. Deze 26ste groothandel van Hanos met een oppervlakte van ruim 30.000 m² werd in slechts 9 maanden gebouwd. Dit was mogelijk met de SAB blinde wandpanelen (SAB WB 120.1000 M8L) en warmdakprofielen (SAB 135R/930). De warmdakprofielen zijn uitgevoerd in zuiverwit RAL 9010, wat zorgt voor meer reflectie dan de standaard RAL 9002. Deze kleur draagt bij aan een fris interieur waarin de horecaproducten goed uitkomen.

De kleuren van kwaliteit

Voor de buitenkant is gekozen voor Colorcoat HPS200 Ultra in de kleur Moorland Green (olijfgroen). Deze kleur combineert goed met de paarse huiskleur van Hanos waarin de ornamenten zijn uitgevoerd die op het uiteindelijke gebouw zijn aangebracht. De combinatie van beide kleuren geeft het gebouw een uitstraling van kwaliteit, een van de kernwaarden van Hanos. Tegelijkertijd blijft de herkenbaarheid gegarandeerd.

Feestelijke opening

Klanten uit de horeca kunnen bij de groothandel hun food en non-food producten uitzoeken. De vestiging is tevens distributie centrum voor de regio Rotterdam – Den Haag. Vanuit het distributiecentrum belevert Hanos alle bezorgklanten in de wijde regio. Op maandag 9 november is Hanos Delft feestelijk geopend met een Floral, Food en Fashionshow.

22.000 m² warmdakplaat en wandpaneel

Het gebouw is ontworpen door Habeon Architecten en gerealiseerd door Heembouw. Damu Systeembouw  b.v. verzorgde de montage van de profielen en panelen. In totaal zit in het gebouw bijna 17.000 m² warmdakplaat SAB 135R/930, waarvan ruim 7.000 m² geperforeerd. Voor de olijfgroene buitenwanden was ruim 5.000 m2 aan blinde wandpanelen SAB WB.120.1000 M8L nodig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie