Op wereldreis met Armstrong Plafonds

Van Amsterdam tot Beijing: ontdek een bibliotheek vol inspirerende projecten

De plafondsystemen van Armstrong Plafonds hangen overal ter wereld. In scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en op vliegvelden: van Adelaide tot Las Vegas. Dit portfolio aan projecten is een ideale inspiratiebron voor de bouwsector.

Op de website van Armstrong Plafonds is daarom een video bibliotheek met al deze inspirerende projecten terug te vinden

Reis om de wereld in 3 minuten

De laatste toevoeging aan de videobibliotheek is de video ‘3-minute World Tour’, een compilatie van recente Armstrong projecten. De video geeft een goede weergave van de mogelijkheden met de producten van Armstrong. Mineralen plafonds, een warme hout-look, moderne metalen plafondpanelen, baffles of canopies: voor elke akoestische uitdaging heeft Armstrong een stijlvolle, passende plafondoplossing.

Van Amsterdam tot Beijing

In Nederland behoren Google Amsterdam, Bluewater, De Rotterdam, Kazerne Ermelo en Lely Campus tot recente referentieprojecten. In de 3-minute World Tour video komen ook mooie internationale projecten voorbij, zoals de United Airlines Lounge op Heathrow Airport, de Beijing Metro Line, het kantoor van PepsiCo en Ohio University.

 
Benieuwd naar deze en andere inspirerende projecten? Bezoek de Video bibliotheek op www.armstrong.nl/plafonds onder de subpagina Inspiratie & Know How. Naast projecten vind je hier ook video’s over installatie en duurzaamheid.

Over Armstrong

Armstrong Plafonds is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong Plafonds biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, kunststof, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie