Methermo®XL verticaal schuivende ramen

GO VERTICAL en geniet van de optimale beleving

Methermo®XL verticaal schuivende ramen bieden de ultieme beleving voor ontwerpers én bewoners; de unieke schuifrichting, ultraslanke profilering en grote afmetingen zorgen voor een uniek gevelbeeld met maximale transparantie en optimaal uitzicht.

Uniek gevelbeeld

Breken met conventies levert vaak mooie en verrassende producten op. Het elektrisch verticaal schuivende raam uit de Methermo®XL-lijn van Metaglas is daar een mooi voorbeeld van. De ultraslanke profielen en eenvoud in de belijning is het mogelijk een uniek gevelbeeld te creëren, met maximale transparantie. Het resultaat voor de bewoners is een optimaal uitzicht en een zee van daglicht. Tegelijkertijd kunnen zij hun woonruimte er maximaal mee benutten; het schuifraam is vrij van naar binnen draaiende delen.

Grote afmetingen en maximaal transparant

Dit nieuwe type schuifraam, wordt elektrisch bediend. Hierdoor zijn zeer grote afmetingen mogelijk en is het bedieningsgemak optimaal. De ramen kunnen maar liefst tot 3500 millimeter breed worden uitgevoerd. Het systeem is voorzien van de slanke aluminium profielen van de Methermo-productlijn van Metaglas. Daardoor zijn de ramen slank en strak gedetailleerd en zorgen ze voor maximale transparantie. Het product is geschikt voor zowel renovatie- als voor nieuwbouwprojecten.

« Nieuws overzicht