Een wereld aan mogelijkheden: het Abook 2016 is uit

Stoer en kleurrijk: Armstrong Plafonds toont een divers portfolio

Van een goudgekleurd metalen plafond en wand in winkelcentrum Donau Plex in Wenen tot een honingraatstructuur van metalen baffles op de Russische luchthaven Tolmachevo: het Abook 2016 van Armstrong Plafonds is een wereldreis langs de mooiste plafonds.

 
Het Abook 2016 is een prachtig boek waarin een breed scala aan innovatieve en duurzame plafondoplossingen aan bod komt. Van metalen tot minerale plafondtegels en van Baffles tot zwevende plafonds. Bij het ene project speelt esthetiek een belangrijke factor, terwijl elders juist goede akoestiek, een gezond binnenklimaat of duurzaamheid wenselijk zijn. De projecten in het nieuwe Abook zijn stuk voor stuk voorbeelden die laten zien dat het portfolio van Armstrong Plafonds voor elke ruimte een passende oplossing biedt.

Projecten in Benelux

Ook in de Benelux wordt de diversiteit in projecten direct goed weergeven. Zo lag de nadruk bij het kantoor van Bluewater in Hoofddorp met name op duurzaamheid. Dit gebouw is voorzien van het Cradle to Cradle®-gecertificeerde Perla OP 0.95 plafondsysteem. Deze tegels zijn volledig recyclebaar. In het atrium van het Voorzieningenhart in Groesbeek ging het met name om de optimalisatie van de akoestiek, wat met speelse AXIOM Circles Canopies is bereikt. Het Ultima+ OP plafond in het Sint-Claracollege in Arendonk zorgt voor zowel een aangename akoestiek in de leslokalen als voor een hoge binnenluchtkwaliteit.

Meer Abook 2016?

Ga naar armstrong-plafonds.nl of armstrongplafonds.be om de online versie van het Abook 2016 te bekijken of download hier een digitale versie van het Abook 2016. Het Abook 2016 op de koffietafel? Bel +31 (0)76 52 30 200 of + 32 (0) 2 223 00 72 om een exemplaar aan te vragen.

Over Armstrong

Armstrong Plafonds is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong Plafonds biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, kunststof, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie