Zonwering beschermt zichzelf

Detecto®: detectiesysteem voor Fixscreen® en Fixvent® Mono AK EVO

Fixscreen doekzonwering (en Fixvent Mono AK EVO - ventilatie én zonwering) die uitgerust is met een Detecto-motor stopt automatisch wanneer die een obstakel detecteert.

De screens worden zo optimaal beschermd en bieden een hogere duurzaamheid. De eindklant hoeft zich dus geen zorgen te maken over een vergeten borstel tegen het venster, speelgoed onder de zonwering of geblokkeerde zonwering door vorst. Het detectiesysteem maakt trouwens steeds een onderscheid tussen een obstakel en een windstoot. Aangezien het RENSON Detecto-systeem de begin- en eindpunten automatisch opnieuw instelt, is een perfecte doekspanning op elk moment gegarandeerd. Naast die voordelen voor de eindklant, wint de installateur heel wat tijd omdat hij bij de montage de begin- en eindpunten van doekzonwering voortaan nog sneller en eenvoudiger kan instellen en afregelen. Dankzij de ‘Connect&Go’-technologie is het bovendien mogelijk om de motor in een handomdraai te monteren. Verder kunnen verschillende screens parallel geschakeld worden en is het mogelijk om dit systeem te verbinden met detectoren of een domoticasysteem.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie