Optimaal contact tussen binnen en buiten met de MethermoXL schuifpuien

Slank gedetailleerd en geheel drempelloos mogelijk

Methermo®XL schuifpuien zijn bijzonder slank gedetailleerd. De profielen van de schuifpui kunnen volledig worden ingebouwd zodat het geheel drempelloos is. Een Methermo®XL schuifpui met openhoek opstelling waarbij ook de hoek volledig geopend kan worden behoort ook tot de mogelijkheden.


Profielloos

De Methermo®XL schuifpuien van Metaglas zijn slank gedetailleerd. De profielen kunnen volledig worden ingebouwd in wanden, vloer en plafonds. Hierdoor is het systeem geheel drempelloos en alleen het glasvlak zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van slechts 48 mm breed is zichtbaar. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.


Grote afmetingen

Door de lichte bediening kunnen Methermo®XL schuifpuien in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzonder brede glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Het schuifsysteem wordt per project op maat gemaakt en biedt onbeperkte ontwerpvrijheid.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en uitvoeringen van Methermo®XL schuifpuien in uw project? Neem dan contact op met de adviseurs van Metaglas. Zij vertellen u er graag meer over.

« Nieuws overzicht