Insulation Solutions: isolatie compleet van A tot Z

Isolatiespecialist in Metaalbouw, Installatietechniek en Afbouw

De komende jaren is het voor alle organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector van belang extra stappen te zetten. Of het nu gaat om techniek, duurzaamheid, klantgerichtheid, of samenwerking ; de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en afwachten wordt steeds risicovoller. Om in 2020 zo goed als energieneutraal te bouwen, is beter isoleren noodzakelijk, en zijn aanpassingen op de huidige principes essentieel. Dankzij de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kan Insulation Solutions u deskundig adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot deze aanpassingen, zodat u de juiste extra stappen kunt maken.

Isolatiespecialist

Dat isoleren geen solistenwerk is IS zich ten volle van bewust. Voor een industriehal, een kantoor of een installatie zijn de eisen van tevoren vastgelegd. Veiligheid, energieverlies, akoestiek en werkklimaat moeten aan nauw omschreven criteria voldoen. Binnen dat kader beweegt u zich als isolatiespecialist, en is Insulation Solutions dé zakenpartner bij wie u terecht kunt met al uw vragen en wensen zodat IS samen met u het project tot een goede einde kan brengen.

Krachtenbundeling van drie specialismen

Insulation Solutions is namelijk het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied. Binnen de 3 afdelingen Metaalbouw, Installatietechniek, en Afbouw, omspannen zij het hele spectrum van de professionele isolatie. Met de knowhow en adviezen van IS kunt u van te voren uw project perfect calculeren en plannen, door het complete productengamma kunt u alles uit één hand betrekken, en dankzij onze logistiek bent u verzekerd van een vlekkeloze voortgang. Zonder gigantische voorraden op de bouwplaats, maar mét een continue voorziening van hoogwaardige materialen. Een groot aantal opdrachtgevers maakt reeds gebruik van de uitgebreide expertise van Insulation Solutions en de kwaliteiten in maatwerk. 

Nieuwsgierig geworden? Laat ons u verrassen en neem contact op met de professionals van Insulation Solutions.

« Nieuws overzicht