Renovatie van galerijvloeren Paletflat in Tilburg

Gefaseerde renovatie met het ophoogsysteem Dreen®Combiplus

De Paletflat in Tilburg-West is een flat van 42 meter hoog met twaalf verdiepingen. De flat staat in de buurt van winkelcentrum Paletplein. De appartementen hierin worden verhuurd door woningcorporatie WonenBreburg.

Galerijvloeren

De galerijen van de flat voldeden niet meer en daarom besloot WonenBreburg om de galerijvloeren te renoveren. Om zo de galerijen weer beter begaanbaar te maken en een nieuwe uitstraling te geven. Hiertoe zocht de woningcorporatie met samen met de bewoners naar een goede en duurzame vloerophoging en kwam men uit bij het Zoontjens systeem Dreen®Combiplus.

Twaalf verdiepingen

Voor het nieuwe systeem is de bestaande ophoging van de galerijen compleet verwijderd en vervolgens is Dreen®Combiplus, in twee kleuren, aangebracht. Tijdens de werkzaamheden hebben de bewoners weinig overlast gehad, omdat er gefaseerd van boven naar beneden is gewerkt. In iets meer dan een maand zijn alle twaalf verdiepingen aangepakt. Het resultaat mag er zijn!

Meer weten over Zoontjens en haar systemen voor balkons en galerijen? Bezoek de beurs Renovatie & Transformatie 2016. U vindt Zoontjens hier in stand 04.C014. Toegang tot de beurs is gratis!
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie