Deurprestaties verkennen? Label scannen!

Ontwerpers, bouwbedrijven en controlerende instanties hechten veel waarde aan de veiligheidseisen van deuren

Alle deurprestaties van GND-deuren op het gebied van brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid zijn af te lezen op het nieuwe garantielabel. Het is een kwestie van de QR-code scannen met de speciaal ontwikkelde GND-app.

“Met de gratis app kun je de QR-code scannen, óók als je geen internetverbinding hebt. Een groot voordeel ten opzichte van reguliere QR-scanners”, aldus Henk Breel. “Bovendien biedt de app aanvullende informatie over de op het label vermelde veiligheidscategorieën en 
-waarden. Kortom, een onmisbare tool in het dagelijkse werk van opzichters, controleurs, inspecteurs en verwerkers van houten deuren.”

App downloaden

Het aflezen van de deurprestaties is heel eenvoudig, aldus Breel: “Download de gratis GND-app, scan de QR-code en lees de prestaties van de betreffende deur af op het scherm van je smartphone.” Het is ook mogelijk om de labelcode in de app in te voeren zonder te scannen. De app ‘GND deurscanner’ is kosteloos te downloaden op IOS- en Android-smartphones en neemt weinig geheugen in beslag. Aan een Windows-versie wordt gewerkt. 

GND is de overkoepelende organisatie van 12 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten. De aangesloten deurenproducenten maken zich samen sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren, het bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema's als veiligheid en duurzaamheid.

Lees hier meer over de GND-app. 
 

« Nieuws overzicht