iSpace Sports - noviteit op het gebied van sport, bewegen en onderwijs

iSpace Sports motiveert om te bewegen en geeft meer plezier voor de gebruiker!

Sport en spel houden ons lichaam en ons brein in topconditie; dat blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Om Nederland meer aan het bewegen te krijgen moest er een nieuw eigentijds concept ontwikkeld worden. De huidige generatie is met gaming, Facebook en Instagram gewend dat alles gevisualiseerd wordt en dat je alles mag beleven. Dus… van ouderwetse donkere gymzaal naar een unieke moderne iSpace Sports bewegingsruimte!


Het concept

Startpunten voor iSpace Sports waren: interactief, intelligent en innovatief. Sfeer en beleving worden met iSpace Sports gecreëerd door:

  • Een Pulastic sportvloer met oplichtende LED lijnen;
  • Projectie met nieuwe vormen van sport en spel;
  • Digitale software;
  • Toestellen afgestemd op deze nieuwe vorm van bewegen.

Plezier, educatie en sport komen samen. Door in te spelen op wat kinderen van nu inspireert en motiveert zorgt bewegen met iSpace Sports voor een optimale motorische ontwikkeling en bevordering van autonoom leren.


Interactieve LED-belijning

Aan de interactieve LED-belijning wordt de juiste hard- en software gekoppeld waarmee de nieuwste bewegingsspellen en –sporten worden getoond. Een moderne belevingswereld met diverse sferen kan gecreëerd worden door ook nog licht, geluid, video en zelfs geur toe te voegen. Met deze verbazingwekkende technologie worden gebruikers onderdeel van een nieuw zintuiglijk universum. Verplaats je in het hart van de jungle, de diepten van de oceaan of de verre uithoeken van de ruimte. Ontdek de enorme reeks geïntegreerde thema’s, maar voeg ook eens een eigen inhoud toe en creëer een nieuw thema! Tik ballonnen weg met een vinger, veeg bladeren of bloemen van de vloer met een simpele beweging of loop over water, mét of zonder vissen. Speel een balspel zonder fysieke bal of zet de jarige job in het zonnetje met de verjaardagapplicatie. Deze module is simpel uit te breiden en eenvoudig in gebruik voor zowel gebruikers als de persoon die de console bedient. De effecten staan vast en werken volgens een vooraf gekozen instelling. Alle bestaande apps en software kunnen via een computer en iPad gebruikt worden.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit innovatieve concept? Kijk dan op de website of neem contact op met de afdeling Verkoop van Pulastic.

« Nieuws overzicht