Nieuwe generatie BIS RapidStrut® G2 accessoires

Alle BIS RapidStrut® G2 accessoires zijn ‘klaar-voor-gebruik’ voorgemonteerd en geschikt voor alle Strut-railprofielen.

Het BIS RapidStrut® Bevestigingssysteem biedt een ongekende keuze aan railprofielen en wandconsoles. Daarnaast is een breed assortiment aan accessoires verkrijgbaar met onder andere schuifmoeren, kogelscharnieren en verschillende soorten verbinders. Deze accessoires zijn onlangs allemaal geoptimaliseerd en maken deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem. 


BIS UltraProtect 1000® systeem

Dit houdt in dat de producten geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen en extreem corrosiebestendig zijn. Moeiteloos doorstaan de producten een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ISO 9227). Alle producten die vallen binnen het BIS UltraProtect® 1000 assortiment zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze tenminste 20 jaar meegaan in een corrosieve omgeving**. 

Alle BIS RapidStrut® G2 accessoires zijn ‘klaar-voor-gebruik’ voorgemonteerd en geschikt voor alle Strut-railprofielen. Daarnaast beschikken de producten over een ‘Direct Twist’ technologie voor een gemakkelijke en betrouwbare installatie. De visuele markering op de accessoires maakt het handig de positie van de schuifmoer te controleren. De nieuwe generatie accessoires is daarnaast geoptimaliseerd om een gemakkelijke installatie met elektrische gereedschappen mogelijk te maken. 


Uitgebreid assortiment

Een voorbeeld uit het assortiment is de BIS RapidStrut® Verbinder 90° G2. Deze Verbinder heeft voorgemonteerde BIS RapidStrut® Schuifmoeren voor een snelle, handvaste bevestiging. De BIS RapidStrut® Verbinder 90° G2 is complementair met de producten uit het uitgebreide assortiment BIS UltraProtect® 1000, zoals met de BIS RapidStrut® Montagerail DS 5. Dit rail is door een uniek gatenpatroon tweezijdig te gebruiken m.b.v. BIS RapidStrut® toebehoren. 


Het assortiment omvat daarnaast BIS Railverbindingsstrips, BIS RapidStrut® Klembeugels, BIS RapidStrut® Schuifmoeren, BIS RapidStrut® Hammerfix en nog vele andere accessoires.


Alle genoemde producten profiteren van de voordelen en kenmerken van de geoptimaliseerde generatie accessoires en het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Kijk voor meer informatie op de website van Walraven. 

* Tot het verschijnen van maximaal 5% rood roest.
** De garantievoorwaarden, FAQ’s en installatietips vindt u op deze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie