Nieuwe vloerbedekkingslijmsystemen van PCI

De producten zijn onderling op verschillende ondergronden en in combinatie getest.

Spachtellagen en lijmen voor parket, laminaat, linoleum, PVC en textielvloerbedekking zijn onderdeel geworden van het assortiment van PCI tegellijmsystemen. Op alle ondergronden, ook op anhydriet en houten vloeren, kunnen de producten worden toegepast. De producten zijn onderling op elkaar afgestemd en in combinatie getest. Dit assortiment projectlijmen omvat een compleet systeem dat emissiearm is.

Ook op anhydriet

Met een relatief beperkt gamma is voor elke toepassing wel een geschikt product te vinden. Bij de primers kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een dispersie- of polyurethaanversie. Acht spachtellagen, voor verschillende laagdiktes en ondergronden zoals cementhoudend, anhydriet of hout staan ter beschikking. En de serie wordt afgesloten met 12 poeder- en dispersielijmen, voor o.a. vloerbedekking, textiel, PVC, linoleum, rubber, laminaat en parket, met daaronder een elektrisch geleidende lijm.
En met de snel uithardende versies kan een werk binnen korte tijd afgerond. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie