Onbegrensde mogelijkheden met de AXIOM randafwerkingsystemen van Armstrong

Armstong voegt nieuwe elementen toe aan AXIOM assortiment

De Armstrong AXIOM productlijn behoort tot de nieuwe generatierandafwerkingsystemen voor plafonds. AXIOM biedt een scala aan mogelijkheden en garandeert een perfecte pasvorm en een strak, afgewerkt resultaat voor alle plafonds.
Onlangs is de serie uitgebreid met AXIOM Koof: hiermee ontwerpt u strakke koven voor leidingwerk, raamdecoratie en armaturen.


Een compleet assortiment

Armstrong AXIOM geeft oneindige ontwerpvrijheid als het om plafonds gaat. Er zijn randafwerkingsystemen voor standaard, design en op maat gemaakte plafondoplossingen. De AXIOM systemen zijn er standaard in de kleuren Global wit en RAL 9010, maar kunnen op maat in elke gewenste RAL kleur worden geleverd, in harmonie met elk interieur. De AXIOM productlijn bestaat uit:

  • AXIOM Hoekprofielen. Laten plafonds vloeiend overgaan in wanden.
  • AXIOM Transitions. Zorgen voor een naadloze overgang tussen gipsplafonds en alle gangbare systeemplafonds: mineraal, metaal of hout.
  • AXIOM Profielen. Zeer geschikt voor het creëren van niveauverschillen in een ruimte.
  • AXIOM Canopies. Speciaal ontworpen voor plafondeilanden.
  • Nieuw: AXIOM Koof. Voor het ontwerpen van strakke koven voor onder andere leidingwerk.

Nieuwe elementen

Onlangs zijn er nieuwe elementen aan het AXIOM assortiment toegevoegd: de AXIOM Circles Canopy, AXIOM Curves Canopy en AXIOM Koof. De AXIOM Koof profielen zijn speciaal ontworpen voor het maken van strakke koven voor onder andere leidingwerk, raamdecoratie en armaturen. De profielen zijn universeel toepasbaar en kunnen worden aangesloten op gipsplaten of systeemplafonds van metaal, mineraal of hout. De AXIOM Koof levert bovendien een tijdsbesparing op van minstens 75% ten opzichte van pleisterwerk.


Met AXIOM Circles Canopy en AXIOM Curves Canopy kunnen ronde en ellipsvormige plafondeilanden
worden gecreëerd. Plafondeilanden zijn zeer geschikt voor het verbergen van bijvoorbeeld onaantrekkelijke service elementen of het visueel opwaarderen van eentonige, vlakke plafonds.


Totaaloplossingen

Samen van idee tot werkelijkheid. Van ontwerp tot oplevering, van het uitwerken van tekeningen tot het instrueren bij installatie: Armstrong begeleidt u graag van A tot Z. Maak uw keuze uit het totaalassortiment van Armstrong: bepaal de prestaties op het gebied van bijvoorbeeld akoestiek en lichtreflectie, selecteer de gewenste structuur en kleur en maak uw plafond compleet met de perfecte AXIOM randafwerking.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie