Britclips® RSWB: snel en eenvoudig te monteren

Uitschuifbare console voor systeemwanden

Nieuw in het Britclips® assortiment Walraven: de Britclips® RSWB. Deze uitschuifbare console biedt een kostenbesparende oplossing voor de montage van elektrotechnische dozen en leidingen bij systeemwanden.


De Britclips® RSWB is snel en eenvoudig te monteren in slechts drie stappen. De console wordt geleverd als set. De twee helften kunnen gemakkelijk van elkaar losgebroken worden. Vervolgens kunnen de uiteinden in elkaar geschoven worden. De console is instelbaar van 40 tot 60 cm. Tot slot worden de uiteinden gebogen voor bevestiging aan de profielen.


Complete bevestigingsoplossing van Walraven

Het nieuwe product is te combineren met andere Walraven-producten voor een complete bevestigingsoplossing. Zo is de Britclips® RSWB te combineren met de BISMAT® Flash beugel, de BIS Bifix® 5000 G2, de BIS Bifix® G2 en de BIS starQuick® Beugel. De BIS RapidRail® Hammerfix en de BIS starQuick® Universeel Railadapter zijn geschikt voor bevestiging van de beugels aan de console. De Britclips® RSWB heeft een afwerking van hoge kwaliteit: gegalvaniseerd staal. 

Uitgebreid assortiment

Het assortiment Britclips® van Walraven is zeer uitgebreid en bevat verschillende soorten bevestigingsoplossingen voor uiteenlopende situaties. Zo is de Britclips® Tiger een handige, multifunctionele klem voor statische belastingen. De Britclips® GAM8 is geschikt voor een snelle bevestiging van kabels en tevens geschikt voor buitentoepassingen. Zo zijn er nog vele andere soorten Britclips® beschikbaar. 

Kortom, u vindt al uw elektrotechnische en mechanische bevestigingsoplossingen bij Walraven! Kijk voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment aan Britclips® op de website van Walraven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie