Flexibele RVS ventilatiestrip voor sleuven in de bouw

Geschikt voor vele situaties; zowel in nieuwbouw mee te nemen in het ontwerp, als creatief toe te passen bij renovaties.

Flexibele RVS ventilatiestrip voor sleuven in de bouw. Vele sleuven, zowel horizontaal als verticaal, zijn bedoeld voor ventilatie van de constructie en moeten dus open blijven. Ook dilatatievoegen worden tegenwoordig vaak gewoon open gelaten. Het is lastig om deze openingen vrij te houden van binnendringend vuil en kleine dieren met een effectieve, eenvoudige en esthetisch verantwoorde oplossing. Gelukkig is er nu FlexiGrille, multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor vele situaties; zowel in nieuwbouw mee te nemen in het ontwerp, als creatief toe te passen bij renovaties.


RVS verenstaal profiel

Het rooster is eenvoudig te plaatsen door klemming van het sterke RVS verenstaal profiel in allerlei openingen van 5 tot maar liefst 35mm hoogte. Montage kan zowel horizontaal, verticaal als schuin en in alle lengte sleuven, ongelimiteerd dus. FlexiGrille is namelijk makkelijk op maat te knippen bij korte sleuven of plaats gewoon meerdere exemplaren naast elkaar (of met enige overlap) voor de langere sleuven.

Flexibel raster

De sleuf hoeft niet kaarsrecht te zijn. Oneffenheden in de sleuf, bijvoorbeeld golvend of grillig bij handgevormde stenen, worden ook keurig opgevangen. Het flexibele raster past zich prima aan. Het eindresultaat is een fraai, naadloos aanzicht. Overigens mag het rooster ook omgekeerd in de sleuf worden geplaatst, met het raster aan de achterzijde diep in de sleuf. Dat is makkelijker te monteren. Bij omgekeerde plaatsing is het rooster (vrijwel) niet zichtbaar. Het hangt van persoonlijke voorkeur en de specifieke situatie af welke plaatsingswijze men het mooiste vindt.

Kortom vele mogelijkheden voor creatieve en inventieve probleemoplossers in de bouw en ongediertewering. 

Meer informatie over de ventilatiestrip is te vinden op de website van Tilmar.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie