Ernest showroom pakt in NY uit met Belgische topmerken

Ontdek Belgisch design en architectuur in hartje New York

Een nieuw design-collectief rond de laatste Belgische architecturale en design producten van d’Apostrophe, Royal Botania, Renson en Delta Light opende op 11 mei in 5th Avenue in New York een exclusieve showroom die luistert naar de naam ‘Ernest’. Daar zullen naast binnen- en buitenmeubelen ook de laatste nieuwe trends in verlichting, oplossingen voor gezond wonen, vloerbekleding en meer te vinden zijn. Uitgerust met ‘state of the art’ technologie is de showroom tegelijk ook inzetbaar als unieke evenementenlocatie.


Comfortabel binnen- en buitenleven met Renson 

Op 11 mei opende ‘Ernest’ z’n deuren in hartje New York City. Deze showroom annex ‘experience center’ staat voor enkele van Belgiës meest high end residentiële en projectoplossingen voor (interieur)architecten en particulieren. 

Met voet aan de grond op Amerikaanse bodem, past Renson met z’n oplossingen voor gezond en comfortabel binnen- en buitenleven perfect in het rijtje partners dat zijn schouders zet onder dit initiatief. 

Verwacht geen traditionele showroom, maar bereid je voor op een multifunctionele ruimte die naast showcases ook de perfecte locatie is als flexibele ontmoetingsruimte voor sociale en culturele evenementen met een typisch Belgische toets. Met deze showroom wil oprichter D’Apostrophe vooral een trend zetten, een ontmoetingsplaats creëren die bezoekers inspireert op het vlak van designoplossingen voor binnen en buiten: van meubels over verlichting, vloerbekleding en terrasoverkappingen. De naam ‘Ernest’ werd specifiek gekozen met de bedoeling om de Vlaamse roots van de partners te benadrukken.


Paul Renson (CEO Renson): “Deze showroom is voor ons een belangrijke tool om architecten over de hele Verenigde Staten te inspireren en hen kennis te laten maken met de design oplossingen die Renson biedt om zowel binnen als buiten gezond en comfortabel te kunnen wonen”


Renson als wereldspeler in ventilatie en zonweringen

De ambitie van Renson om uit te groeien van een Belgisch familiebedrijf tot een wereldspeler op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen is niet nieuw. En de opening van ‘Ernest’ in New York zet dit alleen maar extra in de verf. Met directe vluchten naar de Oostkust van de USA en met de status van zakenhoofdstad van de Verenigde Staten is New York wat Renson betreft dan ook de uitgelezen locatie voor deze showroom.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie