Hoogwaardige bruine houten berging van WaxedWood

WaxedWood Gold biedt u onderhoudsvrije en duurzame houten bergingen met een natuurlijke bruine uitstraling.

Het basis materiaal is hoogwaardig grenen, Western Red Cedar of Siberisch lariks. Door de keuze voor deze houtsoorten kan met WaxedWood Gold een fraaie uitstraling en relatief weinig onderhoud worden gerealiseerd. Het hout heeft direct een exclusieve bruine kleur die past bij duurdere (hard)houtsoorten. Dit biedt een oplossing voor projecten en toepassingen waarin een bruine beitskleur gewenst is, zonder dat dit apart aangebracht hoeft te worden. Op den duur zal het hout verkleuren door invloeden van regen en zon. Vochten en UV-belasting zorgen voor een vergrijzing met een bruine tint van het WaxedWood Gold. Door de verduurzaming met waterafstotende werking en pigment is de verkleuring relatief egaal, en aantasting van vuil minimaal.


Alle elementen worden in de fabriek strak en maatvast vervaardigd. Na productie worden de elementen naar de bouwplaats vervoerd en in korte tijd vakkundig tot een complete berging opgebouwd. Voor meer informatie over levering, ontwerp en prijzen kunt u contact opnemen met Foreco Houtconstructies Noordeloos.


Kenmerken WaxedWood®
  • Sterk en maatvast;
  • Zonder beits een natuurlijke bruine uitstraling;
  • Duurzaam en geleverd met KOMO-certificaat;
  • Beperkt onderhoud;
  • 15 jaar SGVH-garantie.

Kwalitatieve bergingen

Naast dat het hout wordt geleverd met kwalitatief hoogwaardige houtproducten zijn er ook andere factoren die bijdragen aan de goede kwaliteit van de bergingen. Er zijn tal van keuze mogelijkheden voor de verdere inrichting van de berging, zoals het dak, de vloer of de profilering. Daarnaast kunnen er garanties worden verleent op bepaalde delen van de bergingen, zoals het WaxedWood® of bepaalde dakbedekking. Aan de hand van een modelbestek kunt u de prefab houten berging voorschrijven met de juiste normbladen.  Het exclusieve FHC-profiel biedt de meest optimale oplossing voor houten bergingen.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie