Nieuw renovatieconcept voor integraal renoveren daken

Drie samenwerkende fabrikanten introduceren met Plusdak een nieuw renovatieconcept voor het integraal renoveren van hellende daken.

Plusdak is een samenwerkingsverband tussen Stafier Solar, VELUX en IsoBouw, gebouwd rond de pijlers: Ontzorging (gemak), financiĆ«le haalbaarheid, technische optimalisatie en een uitstekende esthetische uitstraling.  De op elkaar afgestemde en geteste detaillering van isolatie (IsoBouw), PV-panelen (Stafier Solar) en dakvensters (VELUX) vereenvoudigt de verwerking van dit plug & play systeem. Het garandeert bovendien ook de toepassing van een optimaal functionerend, zorgeloos en duurzaam totaalconcept. 


SlimFix RenoTwin

De waterdichte en damp-open SlimFix RenoTwin isolatie isoleert niet alleen maar vlakt ook de onderconstructie uit. Hierdoor ontstaat een perfecte basis voor het plaatsen van PV-panelen. De voorgemonteerde PV-modules zijn voorzien van een waterkerende achterconstructie. Deze zorgen er tevens voor dat de PV-modules en de dakconstructie optimaal geventileerd en gekoeld worden waardoor het rendement wordt verhoogd en de levensduur van het dak wordt verlengd. 

Plusdak

De PV-modules zijn net zo eenvoudig te plaatsen als pannen en zijn afzonderlijk vervangbaar.    
Plusdak is geen duur geprefabriceerd dak met bijbehorende logistieke uitdagingen en een lange, complexe werkvoorbereiding. Plusdak bestaat uit standaard verkrijgbare materialen waarbij de samenwerkende partners de werkvoorbereiding en onderlinge detailleringsoplossingen al uitgewerkt hebben. Werken met Plusdak gaat sneller en voordeliger en biedt maximale flexibiliteit op de bouwplaats.       

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie