Intercom, maar dan makkelijk en snel

100% digitaal DUOX maakt deurcommunicatie een eenvoudige klus

Sta je bij het appartementencomplex om de vervangende intercom te installeren, zijn weer niet alle bewoners aanwezig om toegang te verlenen. Terwijl je toch echt bij ze naar binnen moet om het huisstation aan te sluiten. Anders werkt het hele systeem niet. Herkenbaar?


Installatie deurcommunicatiesysteem

Of, het nieuwe woningcomplex wordt einde deze week opgeleverd en ‘Oh ja, de intercom moet ook nog even worden aangelegd’. Of je dat nu snel en in je eentje wilt regelen. Wel eens meegemaakt?  Het installeren van deurcommunicatiesystemen is misschien niet het favoriete werk van iedere installateur, maar Fermax maakt het in ieder geval wel heel makkelijk met het 100% digitale DUOX-systeem.


DUOX is gebaseerd op eenvoudige niet-gepolariseerde tweedraadstechniek en is volledig digitaal. Dat maakt het installeren snel en eenvoudig. Bij een systeemopbouw vanuit de meterkast, worden in de meterkast zelf geen actieve componenten gebruikt, het is enkel een kwestie van aansluiten op de bekabeling. In geval van renovaties kan de bestaande bekabeling bijna altijd worden hergebruikt. Met DUOX kan één installateur het intercomsysteem plaatsen en inregelen. 


DUOX audio intercomsysteem

Een DUOX audio intercomsysteem kan eenvoudig worden omgebouwd naar een video intercomsysteem. DUOX biedt hierdoor voordelen voor de bewoners: ze kunnen kiezen of ze liever een audio- of een videohuisstation gebruiken. De digitale techniek stelt Fermax verder in staat om in de toekomst nog meer communicatiemogelijkheden te bieden, bijvoorbeeld voor zorginstellingen.  


Fermax

Hoe DUOX precies werkt, is te zien in het onderstaande filmpje. Voor meer informatie over Fermax, het DUOX-systeem of andere slimme intercomoplossingen, bekijk de website, bel 0297 230 100 of stuur een e-mail.

« Nieuws overzicht