Renson richt de blik op de wereld

Focus op internationale najaarsbeurzen

Hoewel sterk lokaal verankerd, richt Renson de blik steeds internationaler. Getuige daarvan is het sterk groeiende distributienetwerk dat intussen tot de USA, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. De ambitie om van Belgisch bedrijf verder uit te groeien tot wereldspeler in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, zet Renson dan ook kracht bij met een steeds nadrukkelijkere aanwezigheid op tal van internationale beurzen.


“Aanwezigheid op beurzen is voor Renson sowieso een belangrijke tool om z’n uitgebreide productengamma aan het brede publiek voor te stellen,” aldus Pieter Lecluyse (marketing manager Renson). “Want je mag dan wel zweren bij innovatie, als die nieuwe ontwikkelingen niet gecommuniceerd worden naar architecten, voorschrijvers en vaklui, sta je geen stap verder.” En dus blijft de Belgische marktleider inzetten op beursdeelnames over de grenzen heen. “Want dat geeft bezoekers de kans om producten in levende lijve te zien en er met onze medewerkers dieper op in te gaan.”


Wereldwijd

Zo is Renson dit najaar voor het eerst met een eigen stand aanwezig op Fenestrations in China en doet het ook 2 keer Dubai (‘Windows, Doors & Facade’ in september en ‘Big5’ in november) en India (‘ZAK’ Mumbai - december 2016) aan. “Ook in de USA plant Renson dit najaar nog een beursdeelname,” aldus Pieter Lecluyse: “in Charlotte nemen we deel aan een IFAI Expo, waar we op zoek gaan naar specifieke verdelers voor ons outdoor-gamma.” 
Dat outdoor productengamma is voor Renson wereldwijd trouwens vaak de eerste opstap voor een nieuwe afzetmarkt. Pieter Lecluyse: “Terrasoverkappingen hangen niet vast aan wetgeving of normen en voorschriften, wat voor ventilatie en zonwering vaak wel het geval is, vaak dan nog sterk verschillend van land tot land.”


Ook dichter bij huis op de belangrijkste beurzen

Verder staan in het najaar ook in Europa uiteraard nog heel wat beursdeelnames gepland: van Rotterdam over Parijs en Wenen tot Istanbul is Renson aanwezig op Architect@Work. Op Interieur Kortrijk en Equip’baie (Parijs) is Renson al sinds jaar en dag aanwezig met een eigen stand. Noteer voor 2017 alvast ook Bau München (16 tot 21 januari), Bouwbeurs Utrecht (6 tot 10 februari), Batibouw (16 tot 26 februari), Made Milaan (8 tot 11 maart) en ISH Frankfurt (14 tot 18 maart) in uw agenda. Ook daar is Renson opnieuw aanwezig om u de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen te laten ontdekken.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie